Cursa 10k Jean Bouin

Avui, amb les cames ben carregades, hem participat a una de les curses més tradicionals de Barcelona. La 88ena edició de la Jean Bouin!

Però com no sóc del mundillo del running…a mi és que ni em sonava!

Hi ha unes quantes curses en el mateix dia, però la modalitat Open, la nostra, comptava amb 10.000 participants (i perquè estava limitat). Acostumat a les curses quasi familiars dels municipis del voltant amb 500 inscrits, doncs tanta massificació em supera.

Especialment ho he notat quan a partir del 3er km he volgut apretar i es feia bastant difícil avançar tot i que els carrers eren en general amples.

Salida Jean Bouin

Esperant a la sortida

Del Paral·lel en amunt he notat ja la càrrega a les cames. Clar, és que ahir vaig fer el primer corredor de la temporada a Cambredase, desentrenat i obrint traça. Els bessons van patir de valent! Vam estar vuit hores voltant. Per això mireu l’entrada anterior al blog.

En les curses anteriors sortia massa fort i al km 5è i 6è solia tenir un “bajón”, però aquest cop he sortit diferent. Hem fet 3km junts l’Agnès i jo a un ritme que ens semblava bastant tranquil però no deixava de ser sobre els 5’45». Després he corregut la resta sobre els 5’ i els 5’15» però maleïnt-me per la quantitat de gent que he hagut d’avançar i lo difícil que era en algunes ocasions, frenant-me i tot. Segons el xip he passat de la posició 7126 al km5 fins a la 5983 final. Mil i pico posicions!! no m’estranya que fos pesat…

Si corro la cursa dels bombers que compta amb uns 20.000 participants, no serà per fer temps, això segur. Serà per passar una bona estona amb els amics!

Sortida Jean Bouin

Esquerra a dreta: jo, Agnès i Isaac esperant la sortida

Per cert, provava la tira del nas per primer cop i no m’ha aguantat ni un kilòmetre. En quant he començat a suar ha saltat.

També ens hem trobat, amb l’Edu, l’Oriol i el Xavi, que han fet bastant millors temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio